Keurslager Topwedstrijd 2015

Maandag, 5 oktober 2015

Hengelsportvereniging ‘”De Brasem “uit Borger verviste afgelopen zaterdag 3 oktober de KEURSLAGER TOPWEDSTRIJD

Een wedstrijd die in de plaats is gekomen voor de Borger-Odoorn bokaal. Om zo,n mooie wedstrijd niet verloren te laten gaan, ging het Bestuur van de Brasem met De Keurslager in gesprek, met als gevolg, dat deze bereid was de wedstrijd te sponseren. Het mooie van deze wedstrijd is dat iedereen, vis of geen vis en die lid is van de Brasem kan meevissen en dat ze aan het einde van de wedstrijd met een mooie vleesprijs naar huis gaan. Op de foto zien we de vissers die hier hebben deelgenomen. De winnaar werd dit jaar 1e Roelof Oost, 2e werd Guus Moes en 3e Roelof Luit en 4e Bertus van de Veen.