Wedstrijdschema 2015 bekend

Vrijdag, 9 januari 2015

Met het uitgeven van het programmaboekje eind 2014 is ook het wedstrijdschema bekendgemaakt. Vanaf vandaag zijn alle wedstrijddagen opgenomen in het agenda van deze site.

Wist u dat betreffende de wedstrijdschema 2015:

* De wedstrijdcommissie na lang overleg er toch weer in is geslaagd om alle wedstrijden voor het seizoen 2015 op papier te zetten.
* De Borger-Odoorn bokaalwedstrijd ter ziele is gegaan, dit doordat er steeds minder animo was voor deze wedstrijd.
* Hiervoor in de plaats de Keurslager Topwedstrijd is gekomen en deze wedstrijd op zaterdag 2 oktober zal plaatsvinden.
* Er het komende seizoen ook weer avondwedstrijden in het wedstrijdprogramma zijn opgenomen.
* Er het komende wedstrijdseizoen in plaats van zeven- acht avondwedstrijden zijn en dat het de bedoeling is dat we deze ook weer in kanaal Buinen-Schoonoord gaan vissen. Dus vissers die niet van te ver reizen houden kunnen hier mooi aan meedoen.
* Dat deze avondwedstrijden worden gesponsord door de Boni supermarkt, dit in de vorm van waardebonnen.
* We gaan proberen hiervan ook een paar gescheiden koppelwedstrijden van te maken.
* Het inleggeld voor deze wedstrijden €3,00 is.
* Onze koppelwedstrijd dit jaar ook weer wordt gesponsord door C1000 Abbas te Gieten en dat deze in de loop van 2015 wordt omgebouwd tot een Jumbo supermarkt.
* Het vertrekpunt van alle wedstrijden niet meer bij de sporthal is, maar bij de Aldi Supermarkt.
* Het kanaal Buinen-Schoonoord het afgelopen jaar ook bevisbaar is gemaakt, dat er vanaf de Westdorperbrug tot aan de Eeserbrug meerdere visplekken zijn gecreëerd.