Wedstrijden volop aan de gang

Maandag, 1 juni 2015

De wedstrijden van HSV De Brasem zijn volop aan de gang. Naast de bekende Competitie zomerwedstrijden zijn er ook de zomeravondwedstrijden gehouden. En nieuw voor dit jaar worden er ook de Competitie woensdagmiddagwedstrijden gehouden.

Voor de competitie zomerwedstrijden zijn er inmiddels 5 wedstrijden gehouden en kunnen we een tussenstand tonen.
N.b. aan deze overzicht kunt geen rechten ontlenen. De wedstrijdleiding houdt de officiĆ«le lijst bij.

De competitie woensdagmiddagwedstrijden heeft nog maar een wedstrijd gehad en de eerstvolgende is op 10 juni a.s.